Certyfikat Zaufania Klientów

Certyfikat zaufania klientów

Certyfikat Honaro jest świadectwem rzetelności firmy, wystawianym przez jej prawdziwych klientów. Opinie wystawiają jedynie zweryfikowani klienci, którzy korzystali z usług, bądź produktów firmy. Na wystawione opinie, firma nie ma wpływu, nie może ich edytować, usuwać, bądź moderować.

Sprawdź nas na: elektrykwroclaw.honaro.pl

Autodom.pl
16.02.2016
pozytywna

Pan Edward bardzo profesjonalnie wykonał zlecone przez nas zadania tj. wymiana bieżącej instalacji elektrycznej na nową, położenie kablów z mediami i internetowych oraz montaż oświetlenia w całym biurze. Kontakt był ok, prace były przeprowadzone na czas, a po zakończeniu prac zostawił po sobie porządek. Podobały nam się zaproponowane warunki cenowe oraz zaproponowane przez pana Edwarda rozwiązania

Karol Andruszków
16.02.2016
pozytywna

Zleciłem firmie ELED wymianę całej instalacji elektrycznej w moim mieszkaniu, montaż wszystkich gniazdek, włączników, okablowania do internetu, telewizji i telefonu oraz montaż oświetlenia i instalacji diod LED. Bardzo podoba mi się to jak zlecenie zostało wykonane, gdyż: 1) zaproponowano mi całość rozwiązania w sposób bardzo zrozumiały 2) bardzo spodobały mi się proponowane rozwiązania typu umieszczenie gniazdek tam gdzi... Pokaż 

Zleciłem firmie ELED wymianę całej instalacji elektrycznej w moim mieszkaniu, montaż wszystkich gniazdek, włączników, okablowania do internetu, telewizji i telefonu oraz montaż oświetlenia i instalacji diod LED. Bardzo podoba mi się to jak zlecenie zostało wykonane, gdyż: 1) zaproponowano mi całość rozwiązania w sposób bardzo zrozumiały 2) bardzo spodobały mi się proponowane rozwiązania typu umieszczenie gniazdek tam gdzie będą rozstawione sprzęty stałe w niewidoczny sposób(lodówka, zmywarka i pralka), niezależność włączników światła (mogę włączyć tylko część żarówek w żyrandolu) lub fajny układ bezpieczników - danym bezpiecznikiem wyłączam odpowiednią grupę urządzeń np. wyjeżdżam na weekend wyłączam wszystko co podłączone do prądu dwoma pstryknięciami ale nie wyłączam lodówki 3) Wszystkie włączniki i gniazdka zostały zamontowane bardzo solidnie (nic nie wypada, nie przekręca się itp...) na odpowiedniej wysokości i w odpowiednich miejscach 4) Wszelkie światła w moim mieszkaniu zapalają się niezależnie (mogę sobie sterować nimi tak jak chcę - nie że na jednym włączniku mam pięć żarówek) 5) A instalacja diod LED jest super - wszyscy goście są zachwyceni :) a w całym mieszkaniu jest super atmosfera (pełna regulacja moc, kolory - Super! No i fajnie że na koniec posprzątali po sobie Ogólnie śmiało mogę polecić firmę ELED

Ukryj  
Krzysztof Ułanowski
16.02.2016
pozytywna

Polecam firmę ELED, ponieważ Pan Edward zna się na rzeczy (poinformował mnie o wszelkich problemach i przedstawił mi bardzo fajne ich rozwiązania), a następnie sprawnie i solidnie wykonał powieżone mu prace. Wszystko wykonał dokładnie i na czas.

Jarek Andrelczyk
16.02.2016
pozytywna

Firma ELED wymieniła i zaprojketowała całą instalację elektryczną, telefoniczną i świetlną w moim domu. Jestem bardzo zadowolony z wykonanego zlecenia ponieważ: 1) wszystko zostało wykonane solidnie i na czas 2) fachowcy w firmie widać, że się znają na rzeczy i proponują rozwiązania tak żeby wyeliminować problemy, a nie żeby mnie naciągnąć na dodatkowy koszt 3) Z firmą jest bardzo fajny kontakt POLECAM FIRMĘ ELED JA... Pokaż 

Firma ELED wymieniła i zaprojketowała całą instalację elektryczną, telefoniczną i świetlną w moim domu. Jestem bardzo zadowolony z wykonanego zlecenia ponieważ: 1) wszystko zostało wykonane solidnie i na czas 2) fachowcy w firmie widać, że się znają na rzeczy i proponują rozwiązania tak żeby wyeliminować problemy, a nie żeby mnie naciągnąć na dodatkowy koszt 3) Z firmą jest bardzo fajny kontakt POLECAM FIRMĘ ELED JAKO RZETELNĄ FIRMĘ ELEKTRYCZNĄ

Ukryj  
Alicja Puchalska
16.02.2016
pozytywna

Fima świadczy fachowe porady w zakresie rozwiązań elektrycznych, ponadto realizuje projetky instalacji sprawnie i rzetelnie.

Jakub Zimnak
16.02.2016
pozytywna

Polecam Pana Edwarda, jest solidny, bardzo miły i punktualny.
Fachowiec na którego zawsze można liczyć. Zaprojektował i wymienił w moim mieszkaniu starą instalajcę aluminiową na miedzianą

Marcin Ordon
16.02.2016
pozytywna

 Bardzo fachowa i tania robota. Polecam Pana Edwarda wszystkim. Wszystko zostało wykonane idealnie.

Karol Głuszewski
16.02.2016
pozytywna

 Pan Edward wymienial u mnie w mieszkaniu instalację starą (aluminiową) na nową miedzianą oraz zamontował mi oświetlenie LED. Z wykonanej usługi jestem bardzo zadowolony, poszło sprawnie, w bardzo dobrej cenie ale przede wszystkim wszystko działa jak należy i kilka rzeczy jest fajnie zmienionych. Co do LEDów to wiadomo super sprawa, fajnie wygląda takie oświetlenie i fajnie się tym steruje (inaczej dla gości, inaczej na filmy... Pokaż 

 Pan Edward wymienial u mnie w mieszkaniu instalację starą (aluminiową) na nową miedzianą oraz zamontował mi oświetlenie LED. Z wykonanej usługi jestem bardzo zadowolony, poszło sprawnie, w bardzo dobrej cenie ale przede wszystkim wszystko działa jak należy i kilka rzeczy jest fajnie zmienionych. Co do LEDów to wiadomo super sprawa, fajnie wygląda takie oświetlenie i fajnie się tym steruje (inaczej dla gości, inaczej na filmy) Polecam! Wykoane tak jak cała reszta - bardzo dobrze

Ukryj  
Jakub Ignaczak
16.02.2016
pozytywna

Kontakt z firmą ELED miałem "dzięki" nie działającemu żyrandolowi i plafonowi w domu. Pan Edward sprawdził instalację i sam żyrandol i plafon, które jednak trzeba oddać na gwarancję. Punktualnie, uprzejmie i fachowo. Polecam.

T..
16.02.2016
pozytywna

 Miałem problem z instalacją w mieszkaniu, wszystko szło na jednym obwodzie i to jeszcze starym aluminiowym. Pan Edward przebudował instalację w mieszkaniu, na miedzianą. Praca została wykonana terminowo, zgodnie z umową, wszystko działa sprawnie, cena bardzo atrakcyjna. Dodatkowo Pan Edward zaproponował kilka rozwiązań, jeśli chodzi o instalację.

O..
16.02.2016
pozytywna

Szybkie i fachowe naprawienie usterki a także gotowość do porady w kwestiach ogólnych dotyczących instalacji elektrycznej.

Zobacz wszystkie opinie naszych klientów